Uusi lehden päätoimittaja

Jäsenlehden uusi päätoimittaja on valittu. Uutena päätoimittajana aloittaa Jaana Ikäheimo.

Jaanan esittely:

”Hei, olen Jaana Ikäheimo Helsingistä, kahden opiskelijapojan äiti ja kahden yorkkipojan mamma.

Ensikosketukseni yorkshirenterriereihin tapahtui oikeastaan asuessamme Espanjassa. Tuolloin pieni espanjalainen herrasmies, Rafael de Sagasta eli Rafa muutti luoksemme. Kun palasimme takaisin Suomeen, tutustuin Tiny DeWill`s kennelin myötä rotuun syvemmin. Näin perheemme kasvoi jälleen ja Rafaelin kaveriksi muutti seitsemän kuukauden ikäisenä vauhdikas Tiny DeWill`s Turbo Booster eli Lore.

Havainnoin ja harjoittelen proosan kirjoittamisen ohella katsomaan maailmaa linssin läpi, valokuvaamalla. Nähdäkseni mitä katson, opiskelen kuvataiteita. Mutta ehdottomasti palkitsevin harrastus ovat kuitenkin pienet koirani.

Haluan tehdä oman panokseni tämän valloittavan rodun eteen osallistumalla yhdistystoimintaan. Koulutukseltani olen mm. mainonnan ja yritysviestinnän tradenomi ja on hienoa päästä tekemään sekä kehittämään Yorkshirenterrieri ry:n jäsenlehteä.  

Arvoina liputan rodun hyvinvoinnin ja terveysasioiden puolesta. Kun pienet ystävämme voivat hyvin, me kaikki voimme hyvin ja tilanne on win-win.”