Kodinvaihtajat

Omistaja: Mia Inkiläinen

044 475 2797, mia.inkilainen@gmail.com

 

Koiran nimi: Nero

Sukupuoli: Uros

Syntymäaika: 7.6.2014

Rekisterinumero: EJ40347/14

Nerolla on todettu Cushingin-tauti ja sillä on siihen toimiva lääkitys. Jostain syystä Nero kuitenkin edelleen juo ja pissaa usein ja runsaasti. Ell epäili sen johtuvan stressistä, jota aiheuttaa kahden kodin välillä kulkeminen. Tähän asti Neroa on hoitanut kotona asuva nuori aikuinen, joka on lähdössä syksyllä opiskelemaan, joten Nero ei pärjää nykyisissä kodeissa, joissa aikuiset ovat päivät töissä ja/tai työmatkoilla.
Nero tarvitsisi nyt uuden kodin, missä sen ei tarvitse olla paljon yksin ja missä se pääsee helposti ja usein ulos kun tarve vaatii. Nero on tottunut toiseen yorkkiin asuin kaverinaan, mutta ei vaadi sitä. Nero pelkää isoja koiria joten sellaista uudessa kodissa ei saisi olla. Myös pikkulapset ovat Neron mielestä pelottavia. Nero kaipaa hellyyttä, läheisyyttä ja huomiota. Uuden omistajan tulisi sitoutua hoitamaan Neron lääkitys, joka maksaa kuukaudessa noin 80 euroa, sekä käyttää Nero 2-3 kertaa vuodessa kontrollissa lääkitykseen liittyen.

 

 


Kodinvaihtajat -palstallemme voi jättää ilmoituksen syystä tai toisesta uutta kotia etsivästä aikuisesta yorkshirenterrieristä, joka on rekisteröity Suomen Kennelliittoon.

Yhdistys auttaa uuden kodin etsinnässä, mutta vastuu kodin valinnasta on lopulta aina koiran omistajalla. Myös hinta on aina omistajan ja ostajan välinen yksityinen sopimusasia.

Ilmoituksen voi lähettää osoitteeseen pentuvalitys@yorkshirenterrieri.fi otsikolla ”Kodinvaihtajat”. Ilmoitus on voimassa 30 vrk jättöpäivästä, jonka jälkeen ilmoituksen voi tarvittaessa uusia. Uuden kodin löytyessä tulee siitä ilmoittaa yhdistykselle, jotta ilmoitus voidaan poistaa.

Ilmoituksessa tulee mainita seuraavat tiedot:

  • Omistajan nimi ja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotka julkaistaan halutessasi)
  • Koiran tiedot (nimi, rekisterinumero. sukupuoli, ikä)
  • Vain Suomeen rekisteröidyt koirat lisätään välitykseen
  • Lyhyt kuvaus koirasta ja mahdollisesti syistä miksi koiralle etsitään uutta kotia.
  • Mahdolliset kriteerit ja toiveet uuden kodin suhteen.