Kodinvaihtajat

Omistaja: Ullamaija Tuomainen

Sähköposti ullamaija.tuomainen@gmail.com

Puhelinnumero 040-8252527

Paikkakunta: Joroinen

Koiran nimi: Tiana

Syntymäaika: 25.12.2022

Linkki Koiranet- jalostustietojärjestelmään: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI12955/23&R=86

Lisätietietoja: Tiana täytti joulupäivänä vuoden ja on ollut aina terve koira, paitsi nyt alkanut oikea polvi luksoitumaan. Tämän vuoksi emme voi käyttää häntä jalostukseen, niinkuin suunnittelimme. 

Tiana on luonteeltaan erittäin sosiaalinen ja vilkas. Rakastaa hyppimistä, pomppimista ja kiipeilyä. Hakeutuu mielellään syliin. Tulee toimeen vieraitten koirien kanssa. Asunut koko ikänsä kuuden koiran laumassa, joten uudessa kodissa saisi mieluusti olla ainakin yksi koirakaveri.

Ulkoilut tapahtuneet enimmäkseen meidän puolen hehtaarin aidatulla pihalla. Rakastaa kuitenkin hihnalenkkejä ja on käynyt pentukurssin vuosi sitten.

Tiana myydään steriloituna. Uusi koti valitaan huolella koiran parasta ajatellen.


Kodinvaihtajat -palstallemme voi jättää ilmoituksen syystä tai toisesta uutta kotia etsivästä aikuisesta yorkshirenterrieristä, joka on rekisteröity Suomen Kennelliittoon.

Yhdistys auttaa uuden kodin etsinnässä, mutta vastuu kodin valinnasta on lopulta aina koiran omistajalla. Myös hinta on aina omistajan ja ostajan välinen yksityinen sopimusasia.

Ilmoituksen voi lähettää osoitteeseen pentuvalitys@yorkshirenterrieri.fi otsikolla ”Kodinvaihtajat”. Ilmoitus on voimassa 30 vrk jättöpäivästä, jonka jälkeen ilmoituksen voi tarvittaessa uusia. Uuden kodin löytyessä tulee siitä ilmoittaa yhdistykselle, jotta ilmoitus voidaan poistaa.

Ilmoituksessa tulee mainita seuraavat tiedot:

  • Omistajan nimi ja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotka julkaistaan halutessasi)
  • Koiran tiedot (nimi, rekisterinumero. sukupuoli, ikä)
  • Vain Suomeen rekisteröidyt koirat lisätään välitykseen
  • Lyhyt kuvaus koirasta ja mahdollisesti syistä miksi koiralle etsitään uutta kotia.
  • Mahdolliset kriteerit ja toiveet uuden kodin suhteen.