Ykköskilpailu

Säännöt:

1. Kilpailu on avoin Yorkshirenterrieri ry:n jäsenien omistuksessa oleville yorkshirenterriereille. (pyydetään omistajatodistus nähtäväksi, jos ei näy omistajaa jalostustietojärjestelmässä)

2. Palkinto jaetaan kaikille niille koirille, jotka ovat kalenterivuoden aikana saavuttaneet 3 x ERI– tai EH-laatuarvostelun juniori-, nuorten-, avoin– tai veteraaniluokassa. Mikäli koira on saanut SA:n, SERT:n, VARA-SERT:n, CACIB:n tai VARA-CACIB:n ei koira voi osallistua kilpailuun. (Muutos vuoden 2022 kilpailusta alkaen)

3. Omistajan tulee itse ilmoittaa koiransa kilpailuun yhdistyksen nimeämälle henkilölle/sähköpostiin koiran saavutettua vaadittavat laatuarvostelut.

4. Kilpailuun voi sama koira osallistua vain kerran palkinnon saatuaan.

5. Palkinnoksi jaetaan ruusukkeet yhdistyksen vuosikokouksessa tai lähetetään postitse. Palkinnon saajien nimet ja kuvat julkaistaan Yorkshirenterrieri-lehdessä. Sekä mainitaan nettisivuilla.

6. Osallistuminen : lähetä kalenterivuoden jälkeen seuraavana vuonna 15.2. mennessä koiran tiedot , virallinen nimi, omistaja,  näyttelyt joissa koira on saanut kilpailuun vaadittavat laatuarvostelut ja  valokuva koirasta.

Sähköpostin aiheeksi YKKÖSKILPAILU osoitteeseeen: 

          lehtitoimikunta@yorkshirenterrieri.fi

Ykköskilpailun ruusukkeiden saajat