Yorkkien valokuvakilpailu osa 4

SYKSY ja HARRASTE, on avoinna lisää 01.11.2021 mennessä kuvat Yorkshirenterrieri ry facebook sivulle kilpailun julkaisun kommentteihin tai lähetä sähköpostilla lehtitoimikunta@yorkshirenterrieri.fi. KÄY MYÖS TYKKÄÄMÄSSÄ, VOITTAJAT OVAT ENITEN TYKKÄYKSIÄ SAANEET KUVAT.

Järjestämme jäsenille 4 osaisen (neljä vuodenaikaa) yorkkien valokuvakilpailun.
Juuri sinun koiran kuvia harraste- ja arkielämästä toivomme kuvakilpailuun mukaan. Osaa kuvista käytämme jäsenlehdessä sekä tulevassa vuoden 2022 kalenterissa.
(Ensimmäinen ja toinen osa ovat päättyneet ja voittajat julkaistu.)
  
Neljäs osa syksy- ja harrastekuvia. Julkaise kuvasi 01.11.2021 mennessä. 

P.S. Jotta kuvat ovat painokelpoisia, ota hyvälaatuisia ja isoja kuvia.
Kaikissa neljässä vuoden ajan kilpailussa palkitaan 3 parasta kuvaa.  1. 50 e Musti & Mirri lahjakortti 2. 30 e Musti & Mirri lahjakortti 3. 20 e Musti & Mirri lahjakortti
Tehdään yhdessä vuoden 2022 yorkkikalenterista totta!

Yorkshirenterrierilehti tarvitsee aina täytekuvia, voit halutessasi lähettää kuvasi jo nyt lehden sähköpostiin: lehtitoimikunta@yorkshirenterrieri.fi


Kilpailun säännöt: – Sinun tulee olla jäsen Yorkshirenterrieri ry:ssä(mikäli eniten ääniä eli tykkäyksiä saanut kuva ei ole yhdistyksen jäsenen kuva ja kuvan ottaja ei halua liittyä yhdistyksen jäseneksi, niin silloin seuraavaksi eniten tykkäyksiä saanut kuva palkitaan lahjakortilla). – Kuvakisan järjestäjät saavat osallistua, mutta mahdollisen palkintosijoituksen voitto siirretään kilpailussa seuraavaksi tulleelle. – Ilmoittaessasi kuvan mukaan kisaan annat Yorkshirenterrieri ry:lle luvan julkaista kuvan myös yhdistyksen lehdessä, julkaisuissa sekä kalenterissa.