Syyskokous 2019

Yorkshirenterrieri ry:n syyskokous pidettiin 24.11.2019 Nurmijärvellä.

Uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2020 valittiin Kerttu Ilola.

Varsinaisista jäsenistä erovuorossa olivat Noora Veijalainen ja Jaana Seppä. Heidän tilalleen varsinaisiksi jäseniksi kaudelle 2020-2022 valittiin Kaija Toivanen ja Reine Nyberg.

Kautensa kesken jättäneen Petri Sipiläisen tilalle varsinaiseksi jäseneksi valittiin Tanja Mäkinen (2 vuotta).

Varajäsenistä erovuorossa oli Kerttu Ilola. Hänen tilalleen varajäseneksi valittiin Markku Toivanen.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Markus Vuorio ja Petri Sipiläinen sekä varatoiminnantarkastajaksi Raili Rantavuoti ja Erkki Rantavuoti.

Kokouksessa päätettiin, että jäsenmaksut pidetään samalla tasolla kuin v.2019, paitsi päätettiin korottaa ulkomailla asuvan lisämaksua 10 euroon.

Päätettiin hakea yorkshirenterrieri PEVISA-ohjelmaan vuodesta 2021 polvitarkastus-tuloksen raja-arvolla 2. Tutkimustulos tulee olla voimassa astutushetkellä. Tämän lisäksi tuloksen 2/1 tai 2/2 saanut koira on paritettava tuloksen 0/0 saaneen koiran kanssa. Lisäksi rodulle haetaan poikkeuslupaa PEVISA-ehdoista koskien ulkomaisia uroksia.

Kokouksessa hyväksyttiin jalostustoimikunnan esitys muutoksista jalostuksen tavoiteohjelmaan. Muutokset koskevat PEVISA-ohjelmaa.

Päätettiin myös tarkentaa vuoden veteraanikilpailun pistelaskua. Pisteet lasketaan takautuvasti vuodesta 2019 alkuvuodesta alkaen.