Club Show

Yhdistyksen perinteinen CLUB SHOW 9.5.2015

club-show_web

 

 

Paikka: AgiMesta, Juvan Teollisuuskatu 15, 02920 Espoo
(käyntiosoite Pieni Teollisuuskatu, Kehä III tultaessa oikealla)
Aika: Lauantai 9.5.2015 klo 12.00
Tuomari: Veli-Pekka Kumpumäki

 

 

Ilmoittautuminen ja rokotustodistusten tarkastus alkaa kello 10.30. Kehä alkaa kello 12.00. Tapahtuma on sisätiloissa (650m2 lämpimässä hallissa), jossa on keinonurmipohjainen kenttä.

Yleistä :
Huolehdithan, että koirasi on ulkoilutettu ennen sisälle tulemista. Älä anna sen tehdä tarpeitaan halliin. Mikäli vahinko kuitenkin sattuu, korjaa kakat ulkoroskikseen ja pyyhi kakka-/pissakohta rätillä sekä aineella. Siivoa kakat myös hallin piha-alueelta sekä tienvarresta.  Huolehtimalla yhteisestä siisteydestä varmistamme, että hallia voidaan vuokrata yorkkiväelle jatkossakin.

Kanttiini,arpoja ja tarvikemyyntiä :
Arpoja on myynnissä hintaan 1 euro.  Jokainen arpa voittaa ja palkintona on paljon koira-aiheisia tuotteita sekä mm. Viking Linen risteilylahjakortteja. Tilaisuudessa on myynnissä koiratuotteita,  olemme saaneet mm. erän Juicy Pops nyyttipukuja, joita voi ostaa hintaan 20 euroa/kpl.

Paikalla on myös Podunk Oy esittelemässä Lintbells´n tuotteita mm. koirille suunnattuja ravintolisiä.  www.podunk.fi. Tuotteita on mahdollisuus myös ostaa paikalla.

Yorkki-yhdistyksen kanttiinista voi ostaa pientä purtavaa sekä kahvia/virvokkeita.

Eläinlääkäri :
Club Shown jälkeen alkaen n. klo 14 on mahdollisuus otattaa koirastansa prcd-PRA-geenitesti. Verikokeen ottaa ELL Jenni Hovi. Lääkärinpalkkion sponsoroi Yorkshirenterrieri ry, jolloin koiranomistajalle jää maksettavaksi ainoastaan Laboklinin laboratoriomaksu, jonka kustannus on n. 50 – 65 euroa. Tämä laboratoriomaksu laskutetaan erillisellä laskulla tulosten saapumisen jälkeen. Tuloksilla täydennetään myös yhdistyksen terveystilastoja. Jotta voimme suunnitella eläinlääkärin kanssa alustavaa aikataulua ja tilata riittävän määrän lomakkeita ja esitäyttää ne, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan testattavan koiran tiedot sihteerille. Näytteenottoon voi tuoda myös yorkkeja, joita ei ole ilmoitettu itse Club Showhun. Ilmoittautumiset ja lisätiedot sihteeriltä, sihteeri@yorkshirenterrieri.fi

Näyttelyn kulku :
Club Show´n näyttely poikkeaa hieman virallisesta näyttelystä.Ensimmäisenä arvostellaan uros- ja narttu-pennut ja valitaan ROP-pentu ja VPS-pentu. Tämän jälkeen arvostellaan urokset luokittain sekä nartut luokittain.Jokainen uros osallistuu paras uros kilpailuun kuten myös jokainen narttu paras narttu kilpailuun. Ennen BIS-koiran valintaa valitaan jokaisen kilpailuluokan paras. Valinta tehdään luokittain ja siihen osallistuu jokaisesta kilpailuluokasta 1. sijoittunut uros ja narttu. Jokainen kilpailuluokkaan osallistuva koira saa pokaalin.
Kilpailuluokat ovat :
* Juniori
* Nuoret
* Aikuiset
* Valiot
* Leikattuturkkiset
* Kotikoirat

Virallisen Club Show-kilpailuluokkien jälkeen on vuorossa muut luokat (*).
Näihin (*) kilpailuluokkiin voi ilmoittautua paikanpäällä ennen varsinaisen kehän alkamista.
Hinta 2 €/koira/ryhmä/koirakko.
Kilpailuluokat (*) ovat :
* Paras Kasvattajaryhmä (vähintään 3 saman kasvattajan koiraa)
* Paras Pari
* Paras Puku
* Lapsi ja Yorkki
* Äijä ja Yorkki

ROP pennulle on valokuvaaja Ulla Hellstén lahjoittanut 105 euron arvoisen lahjakortin koiran studiokuvaukseen.  Lisäksi Leikattuturkkisten luokkavoittajalle on Koiratrimmaamo Ainiku lahjoittanut 60 euron arvoisen lahjakortin, joka oikeuttaa vapaavalintaiseen trimmaamopalveluihin.

Näyttelyn kaunein ja vastakkaisen sukupuolen kaunein koira sekä kaunein pentu saavat kiertopalkinnot. Lisäksi palkitaan  vanhin ja nuorin näyttelyyn ilmoitettu yorkki sekä kasvattaja, jonka kasvatteja on ilmoitettu eniten

Valokuvaus :
Näyttelyn jälkeen valokuvataan ROP ja VSP Pentu , BIS ja BOS koira sekä jokaisen kilpailuluokan voittajat. Myös muista kilpailuun osallistuvista koirista on mahdollisuus paikan päällä otattaa kuva.


Club Show’n sponsorina Royal Canin

 

 Tiedustelut :

  • sihteeri Noora Veijalainen, puh 040 532 5459 (iltaisin), sihteeri@yorkshirenterrieri.fi
  • pj Marie Vesala, puh 0400 560 083, puheenjohtaja@yorkshirenterrieri.fi

 

 

 

 

 

 

 

Katso myös tapahtuman facebook-sivut   fbsmall2