Yorkkien valokuvakilpailut 1. osa

KILPAILUN 1.OSA ON PÄÄTTYNYT. 1. tullut kuva sai 14 ääntä. 13 ääntä sai 4 kuvaa ja niiden kesken järjestetään Fb-sivulla JATKOKILPAILU, selvittäen mikä kuva on 2. ja 3. Käykää tykkäämässä kuvista.
Osallistujia oli runsaasti, kiitos kaikille osallistuneille ja tykänneille. Onnea voittajalle!

Järjestämme jäsenille 4 osaisen (neljä vuodenaikaa)yorkkien valokuvakilpailun.
Juuri sinun koiran kuvia harraste- ja arkielämästä toivomme kuvakilpailuun mukaan. Osaa kuvista käytämme jäsenlehdessä sekä tulevassa vuoden 2022 kalenterissa.
Ensimmäinen osa, joulu- ja talvikuvia. Julkaise kuvasi 15.02.2021 mennessä.
Toinen osa, kevät- ja harrastekuvia. Julkaise kuvasi 1.05.2021 mennessä.  
Kolmas osa kesä- ja harrastekuvia Julkaise kuvasi 1.08.2021 mennessä. 
Neljäs osa syksy- ja harrastekuvia Julkaise kuvasi 1.11.2021 mennessä. 
P.S. Jotta kuvat ovat painokelpoisia, ota hyvälaatuisia ja isoja kuvia.
Kaikissa neljässä vuoden ajan kilpailussa palkitaan 3 parasta kuvaa.  1. 50 e Musti & Mirri lahjakortti 2. 30 e Musti & Mirri lahjakortti 3. 20 e Musti & Mirri lahjakortti
Tehdään yhdessä vuoden 2022 yorkkikalenterista totta!
Yorkshirenterrierilehti tarvitsee aina täytekuvia, voit halutessasi lähettää kuvasi jo nyt lehden sähköpostiin: lehti.yorkshirenterrieri@gmail.com
Kilpailun säännöt: – Sinun tulee olla jäsen Yorkshirenterrieri ry:ssä(mikäli eniten ääniä saanut kuva ei ole yhdistyksen jäsenen kuva ja kuvan ottaja ei halua liittyä yhdistyksen jäseneksi, niin silloin seuraavaksi eniten tykkäyksiä saanut kuva palkitaan lahjakortilla). – Kuvakisan järjestäjät saavat osallistua, mutta mahdollisen palkintosijoituksen voitto siirretään kilpailussa seuraavaksi tulleelle. – Ilmoittaessasi kuvan mukaan kisaan annat Yorkshirenterrieri ry:lle luvan julkaista kuvan myös yhdistyksen lehdessä, julkaisuissa sekä kalenterissa.