Pentuvälitys

 

Myytävänä 1 uros pentu

Pentue syntynyt pvm:  09.09.2020

Uroksia: 1   

 

Pentueen vanhempien tiedot:

Isä: Twilightsaga Joyful Boy   FI4604/18  Klikkaa tästä

Isän näyttelysaavutukset:  SERT

Emä: Jamilany’s Precious Periwinkle   FI11314/17  Klikkaa tästä

Emän näyttelysaavutukset:  ERI, SA

 

Kennel Jamilany’s   kasvattaja Jaana Latvala-Nyman

Gökvägen 2, 10640 Dragsvik    puh. 0407540265  

e-mail:  jamilanys@hotmail.com          www.jamilanys.com

 

*RODUN JALOSTUSSUOSITUSTEN MUKAINEN YHDISTELMÄ*

 


  • Myyjä on Yorkshirenterrieri ry:n jäsen, hänellä on kennelnimi ja hän on allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen (Voimassa 15.3.2016 alkaen)
  • Kasvattaja on itse kasvattanut myytäväksi ilmoittamansa pennut.
  • Pennut ovat syntyneet Suomessa ja ne rekisteröidään Suomen Kennelliittoon.
  • Yorkshirenterrieri ry:n välityksessä olevien pentujen vanhemmat on palkittu näyttelyssä vähintään maininnalla EH eli ”erittäin hyvä” tai ne ovat suorittaneet Kennelliiton ulkomuodon jalostustarkastuksen hyväksytysti.
  • Pentueen molemmilla vanhemmilla on Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä astutushetkellä voimassaoleva oleva polvitulos.
  • Mikäli yhdistelmä on polvien osalta rodun jalostussuositusten mukainen, eli vanhemmilla on astutushetkellä voimassa oleva polvitulos, eikä yhdistelmän yhteenlaskettu patella luksaatio aste ylitä yhteensä 2, on tästä pentuilmoituksessa  erillinen *RODUN JALOSTUSSUOSITUSTEN MUKAINEN YHDISTELMÄ* maininta. (Voimassa 12.1.2017 alkaen)
  • Mikäli pentue laitetaan Kennelliiton pentuvälitykseen ja yhdistelmä on rodun edellämainittujen jalostussuositusten mukainen, saa se myös  Kennelliiton pentuvälityksessä rotuyhdistykseltä *PUOLTO* merkinnän. (10.1.2019 alkaen)
  • Lisätietoja pentueen vanhemmista (mm. näyttelytuloksista ja virallisista terveystuloksista) saa Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä klikkaamalla ilmoituksessa koiran nimen jälkeen olevaa linkkiä.
  • Kasvattajan käyttäessä ulkomaista koiraa, jonka tuloksia ei löydy Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä, on kasvattaja velvollinen todistamaan tulosten oikeellisuuden.
  • Pennun ostajan kannattaa tutustua myös uuteen jalostuksen tavoiteohjelmaan 2017-2021

KASVATTAJA Jätä pentueilmoitus tästä!

Pentueilmoituksemme ovat on voimassa kuukauden (30 vrk) jättöpäivästä. Ilmoita lisätiedoissa montako urosta ja narttua pentueesta on myynnissä!  

Mikäli haluat pidentää ilmoituksesi voimassaoloa, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen pentuvalitys.yorkshirenterrieri@gmail.com


 
 

 

LUE TÄÄLTÄ VINKKEJÄ VASTUULLISEEN PENNUN HANKINTAAN!