Pentuvälitys

Pentue 2 urosta + 1 narttu

synt 1.9.2018

Isä: Bromas Aparte Rasputin FI46846/18 Klikkaa tästä!

Emä: Magic Minidog American Beauty FI40959/14 Klikkaa tästä!

*RODUN JALOSTUSSUOSITUSTEN MUKAINEN YHDISTELMÄ*

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Kennel Magic Minidog / Markku ja Kaija Toivanen

Kalliohaantie 19, 37800 Akaa

Puh 040 8494931

kaija.toivanen@hotmail.com

www.magicminidog.com

(Ilmoitus jätetty 15.11.)


  • Myyjä on Yorkshirenterrieri ry:n jäsen, hänellä on kennelnimi ja hän on allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen (Voimassa 15.3.2016 alkaen)
  • Kasvattaja on itse kasvattanut myytäväksi ilmoittamansa pennut.
  • Yorkshirenterrieri ry:n välityksessä olevien pentujen vanhemmat on palkittu näyttelyssä vähintään maininnalla EH eli ”erittäin hyvä” tai ne ovat suorittaneet Kennelliiton ulkomuodon jalostustarkastuksen hyväksytysti.
  • Pentueen molemmilta vanhemmilta vaaditaan voimassa oleva polvitulos (1.3.2018 alkaen)
  • Mikäli yhdistelmä on polvien osalta rodun jalostussuositusten mukainen, eli vanhemmilla on astutushetkellä voimassa oleva polvitulos, eikä yhdistelmän yhteenlaskettu patella luksaatio aste ylitä yhteensä 2, on tästä pentuilmoituksessa  erillinen *Rodun jalostussuositusten mukainen yhdistelmä* maininta. (Voimassa 12.1.2017 alkaen)
  • Lisätietoja pentueen vanhemmista (mm. näyttelytuloksista ja virallisista terveystuloksista) saa Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä klikkaamalla ilmoituksessa koiran nimen jälkeen olevaa linkkiä.
  • Kasvattajan käyttäessä ulkomaista koiraa, jonka tuloksia ei löydy Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä, on kasvattaja velvollinen todistamaan tulosten oikeellisuuden.
  • Pennun ostajan kannattaa tutustua myös uuteen jalostuksen tavoiteohjelmaan 2017-2021
  • Yorkshirenterrieri ry välittää vain puhdasrotuisia yorkshirenterriereitä. Ns. biewer-yorkki ei ole puhdasrotuinen yorkshirenterrieri eikä toistaiseksi FCI:n hyväksymä rotu.

 

KASVATTAJA Jätä pentueilmoitus tästä!

Pentueilmoituksemme ovat on voimassa kuukauden (30 vrk) jättöpäivästä. Mikäli haluat pidentää ilmoituksesi voimassaoloa, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen sanna.kaukonen@tinydewills.com


Yorkshirenterrieri ry:n pentuvälittäjä

Sanna Kaukonen

Puh  0400 372304

sanna.kaukonen@tinydewills.com

 

ÄLÄ OSTA REKISTERÖIMÄTÖNTÄ PENTUA!

!