TERVETULOA YORKSHIRENTERRIERI RY:N JÄSENEKSI

Yhdistyksen jäsenenä

• saat kotiisi Yorkshirenterrieri -lehden, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa
  • pääset osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin ilmaiseksi tai edulliseen jäsenhintaan
  • saat henkilökohtaiset tunnukset yhdistyksen nettisivujen jäsenosioon ja pääset hyödyntämään niiltä löytyviä tietoja
  • pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja päätöksentekoon yhdistyskokouksissa
  • olet tärkeässä osassa mukana tukemassa yorkshirenterriereiden jalostustyötä

Jäsenmaksut v 2017

• Vuosijäsen 30€
  • Nuorisojäsen 25€
  • Perhejäsen 8€ (ei sisällä lehteä)
  • Kasvattajan maksama jäsen (ensimmäinen vuosi) 15€
  • Ulkomailla asuvan lisämaksu 5€
  • Liittymismaksu 5€

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Puhelin

Sähköposti (pakollinen) *)

Jäsentyyppi (pakollinen)

Syntymävuosi (nuorisojäsenet)

captcha

Jäsenyytesi ja jäsenetusi astuvat voimaan ja lehti postitetaan sinulle kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi ja olet suorittanut jäsenmaksun. Jäsenmaksu suoritetaan aina kalenterivuosittain. Kesken vuotta liittyneille lähtetään jälkikäteen myös ko. vuonna aiemmin ilmestyneet jäsenlehdet, mikäli niiden painosta on jäljellä.

*) Jäsenmaksukaavake lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten varmistathan sen oikeellisuuden. Muistathan myös päivittää meille yhteystietosi mikäli niihin tulee muutoksia.

Rekisteriseloste