Turku

Alueen yhteyshenkilö: Liisa Paasimaa, cityyorks(at)pp.inet.fi

Postituslistalle voit liittyä laittamalla sähköpostia Liisalle!

Yorkkikävely Kupittaalla 15.8.

Tänään kävelylle saapui 15 nelijalkaista ja meitä kaksijalkaisia vähän vähemmän. Taas sää suosi meitä, vaikka vähän aikaisemmin taivaalle kertyi tummia pilviä. Saimme tehdä kävelyn puolipilvisessä säässä, koirillekaan ei tullut liian kuuma. Lenkkinä oli tuttu kierros urheiluhallin ja uimalan ohi ja sen jälkeen lintulammikon ja liikennekaupungin kierto. Kävelyn jälkeen joimme kahvit ja keskustelimme mm. erilaisista ruoista, joita annamme yorkeillemme. Riitalla oli mukana Barking Heads Tiny paws quackers –merkkistä ruokaa, joka kävi monelle yorkille ihan makupaloina.

Seuraava tapaaminen voisi olla 10.9.2017 kello 12.00-14.00 Tanssituvassa, jonka Päivi Leppänen on tarjonnut käyttöömme. Laittakaa minulle sähköpostia, sopiiko kyseinen aika joillekin teistä. Tanssitupa on iso sisätila, jossa koirat voivat juoksennella vapaasti, osoite Möörönkuja 4 Turku. Ja jos edessä on pitkä ja lämmin syksy, voimme hyvin vielä tavata kävelyidenkin merkeissä,

terveisin Liisa Paasimaa

Yorkkikävely Kupittaalla 18.7.

Tänään sää suosi kävelyämme Kupittaalla, johon osallistui laskujeni mukaan 12 henkilöä ja 17
nelijalkaista. Lintuaitauksella komea riikinkukko tuli levittämään pyrstöään meille, mutta yorkkeihin se ei tehnyt mitään vaikutusta, ne tietävät toki olevansa paljon upeamman näköisiä. Kävelyn jälkeen joimme kahvit ja nautimme Sarin tarjoamista munkeista. Parin yorkin korvia siistin vähän, muuten vain juteltiin erilaisista asioista. Ohikulkija myös kuvasi koiriamme kännykällään ja nuori poika tuli silittämään yorkkeja ja kyselemään rodustamme. Juhani esitteli moottoriajoneuvoaan, jossa Rudolf matkustaa edessä ja Juniori takapenkillä, molemmat omissa laukuissaan.

Terveisin Liisa

Yorkkikävely Kupittaalla 11.7.

Tänään ei sää kovin suosinut yorkkikävelyä, sillä vettä satoi koko ajan. Paikalle oli silti uskaltautunut viisi yorkkia omistajineen ja teimme normaalin lenkin ja sen päätteeksi joimme kahvit. Oli kiva tutustua uusiin yorkkeihin Dorikseen, joka oli nuorin, 9 kk sekä Junioriin ja Rudolfiin, joka oli vanhin, 10 vuotta omistajineen ja tietysti oli kiva nähdä aina niin reipas Milka omistajineen.

Viimekertaiseen kyselyyni sopivasta päivästä myös 18.7. sopi aika monelle. Siksi päätimme, että tapaamme seuraavan kerran jo viikon päästä tiistaina samassa paikassa Kupittaan puistossa Kerttulinkadun päässä.

Toivottavasti sää on silloin suosiollisempi,

terveisin Liisa

Yorkkikävely Kupittaalla 20.6.

Tänään yorkkikävelylle osallistui 8 ihmistä, koiria oli mukana 9. Sää oli kaunis, mutta tuulinen, joten teimme pitkähkön lenkin Kupittaan puistossa ja jälkeenpäin joimme kahvit. Nuorin yorkki oli puolivuotias, vanhin 9 vuotta. Myös ohi kulkenut nainen, joka tunsi yorkki-ihmisen, tuli katsomaan koiriamme, nautti kahvista ja kyseli paljon rodusta ja ihmetteli koiriemme sosiaalisuutta. Kyselyni perusteella päätimme ,että yorkkikävelyitä järjestetään myös kesän aikana, mukaan tulevat kulloinkin ne, joille päivät sopivat.

Laitan heinäkuun alussa taas kyselyn muutamasta päivästä, jolloin kävely voitaisiin järjestää, ehkä taas Kupittaan puistossa,

Yorkkikävely 25.5.17

Tänään Helatorstaina kävimme Ruissalossa yorkkikävelyllä kauniissa aurinkoisessa säässä.

Paikalla oli viisi aktiivista jäsentä ja kahdeksan koiraa. Kaikille kävelylle ilmoittautuneille aika ei

kuitenkaan sopinut, mutta toivottavasti seuraavalla kerralla. Joimme kahvit rannassa tuulelta

suojassa, paikalle saapui myös kaksi nuorta tyttöä, jotka olivat kovasti kiinnostuneita koiristamme

ja silittelivät ja rapsuttivat kaikkia koiriamme tasapuolisesti. Tarkkasilmäisenä toinen tytöistä

huomasi jo yhdellä koiralla punkin kävelevän karvoissaan, joten kaikille paikalla olleille koirille

tehtiin varmasti huolellinen punkkisyyni kotiin päästyä. Oli kiva nähdä Emilie, Linda, Tiffany,

Carlos, Chico, Jedi, Elton ja tietysti meidän Veera, teistä ihmisistä puhumattakaan!

Seuraava kävely voitaisiin tehdä Kupittaan puistossa kesäkuussa, katsotaan, millaista säätä on

luvassa lähempänä monille sopivaa ajankohtaa, laitan siitä sähköpostikyselyä listalle

ilmoittautuneille. Voitte mieluusti lähettää minulle sähköpostia teille sopivista päivistä kävelylle tai

kivoista paikoista, joissa kävely voitaisiin rauhassa tehdä,

Tapaaminen Tanssituvassa 23.4.2017

Tänään Tanssituvalle oli kokoontunut laskujeni mukaan vähän alle 20 ihmistä ja yorkkeja 15. Kiva, että muutama uusi tuttavuus oli löytänyt paikalle. Pari tuntia vierähti nopeasti, yorkit olivat tosi sosiaalisia ja kiersivät tutustumassa paikalla olleisiin ihmisiin ja tosiin yorkkeihin. Kiitokset Päiville siitä, että hän tarjosi Tanssituvan tilansa käyttöömme. Hän oli vielä järjestänyt tilaisuuden sponsoriksi Zoo Jatarin, joka oli antanut lukuisia näytepakkauksia ja herkkutuotepusseja tutustumista varten. Päivin kanssa puhuimme, että seuraavakin tapaaminen pidettäisiin vielä sisätiloissa jo toukokuussa, kunhan meille sopiva päivä löytyy. Kiitos kaikille paikalla olleille, oli kiva tavata taas ja vaihtaa ajatuksia kanssanne,

Liisa Paasimaa

Tänään tämän vuoden ensimmäiseen Turun aluetapaamiseen osallistui äkkinäisen laskuni mukaan 19 henkilöä, joista nuorin oli 5 viikkoa! Koirien laskeminen oli huomattavasti haasteellisempaa, kaksi kertaa sain tulokseksi 16, muut laskuni sitten vähän vähemmän ja enemmän.

Osallistujien toiveina oli, että alueella järjestettäisiin mm. kävelyjä, koirapuistotreffejä ja rentoja tapaamisia. Jatketaan tapaamisia, seuraavan kerran vaikka huhtikuussa kävelyn merkeissä, jos säät ovat suotuisia jo alkupuolella,

terveisin Liisa Paasimaa